Ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Λουίς Νάνι, ισχυρίστηκε ότι ο επιθετικός της Γιουβέντους του είπε πως «πιθανότατα θα καταλήξει στην Αμερική».

Ο Πορτογάλος άσος είναι στο τέλος της δεύτερης σεζόν του στη Γιουβέντους, ενώ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι». Ο 35χρονος CR7 αναμένεται να τιμήσει τη συμφωνία του, αλλά ο Νάνι πιστεύει θα μπορούσε να φέρει τον συμπατριώτη του στο MLS, μόλις φύγει από το Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Πριν από μερικά χρόνια, μου είπε ότι πιθανότατα θα καταλήξει στην Αμερική», δήλωσε στο ESPN. «Δεν είναι 100% βέβαιο, αλλά μάλλον θα υπάρξει μια πιθανότητα».

Ο πρώην ακραίος επιθετικός της Λάτσιο έπαιξε με τον Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μαζί, βοήθησαν την Πορτογαλία να κερδίσει το Euro 2016. «Είναι ένα υπέροχο πρωτάθλημα», εξήγησε ο 33χρονος Νάνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Ορλάντο Σίτι.

«Προφανώς υπάρχουν σημεία όπου πρέπει να βελτιωθούμε ως πρωτάθλημα, ακόμη και στην ποιότητα των παικτών. Υπάρχουν φανταστικές ομάδες, καλά οργανωμένες με καταπληκτικές συνθήκες, υπέροχους προπονητές, υπέροχους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μια υπέροχη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης