Εμφάνιση που θύμισε κάτι από τις μεγάλες στιγμές της ευρωπαϊκής της ιστορίας πραγματοποίησε η Γιουβέντους στον πρώτο της αγώνα με τη Μονακό για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η «βέκια σινιόρα», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιγκουαΐν, πέρασε νικηφόρα την Τετάρτη με 2-0 από το Πριγκιπάτο και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι η Ρεάλ, μετά το εμφατικό 3-0 επί της Ατλέτικο, το βράδυ της Τρίτης στο «Μπερναμπέου».

Ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, ωστόσο δεν αρκέστηκε σ’ αυτό το γκολ και, «χτυπώντας» εκ νέου στο 59′, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο μεγάλο «διπλό» της ομάδας του Αλέγκρι που πλέον έχει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου, που οδηγεί στο Κάρντιφ (σ.σ.: εκεί θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός στις 3 Ιουνίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι και τα δύο γκολ… σέρβιρε στον πρώην άσο της Νάπολι ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος ως εκ τούτου είχε σημαντική συμβολή στο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Κίτρινες: Φαμπίνιο – Μπονούτσι, Κιελίνι, Μαρκίσιο

Μονακό:
Σούμπασιτς, Ντιράρ, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Λεμάρ (67′ Ζερμέν), Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο (66′ Μουτίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα (82′ Τουρέ), Φαλκάο, Εμπαπέ.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (89′ Λεμινά), Μαρκίζιο (81′ Ρινκόν), Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (77′ Κουαδράδο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιγκουαΐν τη στιγμή που πλασάρει και ανοίγει το σκορ
Οι οπαδοί της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το 0-1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης