Μπορεί να μην κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας μεσοβδόμαδα τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εντός των τειχών δεν έχει αντίπαλο.

Ο λόγος φυσικά για τη Γιουβέντους, η οποία το Σάββατο επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 της Φιορεντίνα στο Τορίνο, και εξασφάλισε και μαθηματικά το σκουντέτο για 8η συνεχόμενη χρονιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφθασε στους 87 βαθμούς και δεδομένου ότι είναι στο +20 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Νάπόλι, αυτό σημαίνει ότι «σφράγισε» από απόψε τον φετινό τίτλο, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Serie A.

Αυτό είναι το 34ο πρωτάθλημα που κατακτά η «γηραιά κυρία», η οποία στο σημερινό ματς βρέθηκε να χάνει από το 6ο λεπτό, μετά το τέρμα του Μιλένκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 37ο λεπτό ο Σάντρο έφερε το ματς στα ίσια, με τους Τορινέζους να κάνουν την ολική ανατροπή με το αυτογκόλ του Πεσέλα στο 53΄.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Εμρέ Τσαν, Ματουιντί, Πιάνιτς (65′ Μπεντανκούρ), Κουαδράδο (87′ Ντε Σίλιο), Μπερναρντέσκι (74′ Κεν), Ρονάλντο.

Φιορεντίνα (Βιτσέντσο Μοντέλα): Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Τσεκερίνι, Βερετού, Νταμπό, Μπενάσι (73′ Ζέρσον), Κιέζα (66′ Μουριέλ), Χάνκο, Μιραλάς (80′ Φερνάντες), Σιμεόνε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης