Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους ετοιμάζουν τις βαλίτσες της επιστροφής, με προορισμό το Τορίνο. Αρκετοί από τους ξένους άσους της «γηραιάς κυρίας» επέλεξαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να περάσουν εκεί τις ημέρες της καραντίνας, που ακολούθησε την πανδημία του κορωνοϊού. Το επιτελείο της Γιουβέντους καταστρώνει σχέδιο για επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας τις επόμενες ημέρες και κατά συνέπεια, αύριο (12/4) και τη Δευτέρα (13/4), αναμένονται στο Τορίνο αρκετοί «μπιανκονέρι».

Αφού εξετασθούν και βρεθούν αρνητικοί, θα επιστρέψουν από το εξωτερικό, προκειμένου να ενταχθούν σε ειδικά προγράμματα προπόνησης, που θα διεξάγονται σε μικρές ομάδες και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί του παρόντος, εννέα αλλοδαποί παίκτες της Γιουβέντους, παραμένουν εκτός Ιταλίας. Πρόκειται για τον Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία, τον Πιάνιτς (Λουξεμβούργο), τον Κεντίρα (Γερμανία), τον Ιγουαΐν (Αργεντινή), τους Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο και Ντόουγκλας Κόστα (Βραζιλία), τον Σέζνι (Πολωνία) και τον Ραμπιό, ο οποίος πέρασε την καραντίνα στη Γαλλία.

Όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα, έτσι και στην Ιταλία, οι αλλοδαποί που επιστρέφουν στο ιταλικό έδαφος, πρέπει να παραμείνουν απομονωμένοι για λίγες ημέρες, ίσως και για δύο εβδομάδες, πριν έλθουν σε επαφή με τους συμπαίκτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης