Η Ίντερ θέλει να… πληγώσει εκ νέου τη Γιουβέντους, καθώς, μετά την πρόσφατη κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ, οι «νερατζούρι» είναι αποφασισμένοι να «πλήξουν» τη «Γηραιά Κυρία» και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, θέλει να πάρει στο Τορίνο τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αποφάσισε να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, και την ώρα που άπαντες θεωρούσαν ότι μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν ο νέος «βασιλιάς» του Τορίνο, οι σχέσεις του με τη διοίκηση διαταράχθηκαν, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της «Γιούβε» Μαουρίτσιο Αριβαμπένε:

«Ο Ντιμπάλα είναι το νούμερο 10 της Γιούβε, ο Ντε Λιχτ είναι σπουδαίος παίκτης, αυτοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Οι σχέσεις είναι ήρεμες, αλλά πρέπει, όπως όλοι, να δείξουν το δέσιμό τους με τη φανέλα μέσα στο γήπεδο».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, ο Μαρότα θέλει να εκμεταλλευθεί αυτή την εξέλιξη και να «κλέψει» τον χαρισματικό Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους χωρίς να δώσει στη «Γηραιά Κυρία» ούτε ένα ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα τέτοιο σενάριο είναι πιθανό παρότι η Ίντερ δεν θα μπορέσει να προσφέρει στον Αργεντινό άσο αποδοχές κορυφαίου επιπέδου, με τη σχετική πρόταση να εκτιμάται πως θα κυμανθεί κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης