Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Αρτούρο Βιδάλ τα νυχτερινά του «κατορθώματα» πριν το ντέρμπι του Καμπιονάτο κόντρα στη Ρόμα και δη το σοβαρό επεισόδιο που δημιούργησε σε μπαρ στο Τορίνο, όταν ενεπλάκη σε καυγά για τα μάτια μιας γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα, στον Χιλιανό διεθνή μέσο επεβλήθη για αυτό το περιστατικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, ενώ μάλιστα μπήκε σε «καραντίνα» και αναμένεται να τοποθετηθεί στη λίστα των παραχώρηση παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βιδάλ το επίμαχο βράδυ, αφού κατανάλωσε ποσότητες αλκοόλ, μέθυσε, «ξέφυγε» και άρχισε να παρενοχλεί νεαρή γυναίκα άλλης παρέας. Έτσι μέσα σε λίγη ώρα η κατάσταση εκτραχύνθηκε με τον παίκτη των «μπιανκονέρι» να συμπλέκεται με διάφορους και στο τέλος να τις… τρώει από τους άνδρες ασφαλείας του μπαρ.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα ιταλικά ΜΜΕ και όπως ήταν φυσικό έφθασε μέχρι τα αυτιά των ιθυνόντων της πρωταθλήτριας Ιταλίας, οι οποίοι του επέβαλαν αυτό το μεγάλο αυτό πρόστιμο.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του πως ο Βιδάλ είναι «ξένο σώμα» και πρέπει να φέρει πρόταση για να φύγει από τους «μπιανκονέρι», ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για τον Βιδάλ, αλλά η «Γιούβε» είχε απορρίψει την πρόταση. «Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα» θα λένε πλέον οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης