Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται πια κοντά στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα. Όπως εξηγεί το περιοδικό Forbes, η περικοπή των μισθών στη Γιουβέντους και η έκτακτη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού δεν θα επηρεάσει τον «αγώνα» του Πορτογάλου σταρ να βρεθεί σε μια σπάνια λίστα με αθλητές-δισεκατομμυριούχους, παρέα με τους Τάιγκερ Γουντς και Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes ο Ρονάλντο κέρδισε 109 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 65 εκατομμυρίων σε μισθούς και μπόνους, ενώ τα υπόλοιπα προήλθαν από χορηγίες και διαφημίσεις. Η έκτακτη περικοπή των μισθών δεν θα πρέπει να έχει αντίκτυπο όσον αφορά την κατάταξη, σημειώνεται, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό ποσοστό εσόδων από τους χορηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, τα κέρδη θα μπορούσαν να φτάσουν στα 90-100 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αριθμός που θα επέτρεπε στον «CR7» να διατηρήσει τη θέση του μεταξύ των αθλητών με την υψηλότερη αμοιβή σε όλο το άθλημα, καθώς επίσης να γίνει, όπως αναφέρθηκε, μόλις ο τρίτος που θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε κέρδη σταδιοδρομίας.

Ο Τάιγκερ Γουντς (γκολφ) ήταν ο πρώτος που το έπραξε το 2009, μετά από 13 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ακολουθούμενος από τον πυγμάχο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, το 2017.

Τα τελευταία 10 χρόνια, πάντως, μόνο ο Μεϊγουέδερ κέρδισε περισσότερα από τον Ρονάλντο: 915 εκατομμύρια δολάρια έναντι των 800 εκατομμυρίων του Πορτογάλου και των 750 εκατομμυρίων του Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης