Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είναι με κάθε… επισημότητα πλέον ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον πρώτο σκόρερ (και) της εφετινής Serie A (μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο) να αφήνει τη Φλωρεντία και τη Φιορεντίνα και να μετακομίζει στο Τορίνο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός μάλιστα, πήρε το καλύτερο… δώρο γενεθλίων, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε ένα «βασιλικό» συμβόλαιο με τη «Μεγάλη Κυρία» με ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ, την ημέρα που έκλεισε τα 22 χρόνια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 70 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν στα επόμενα 3 χρόνια, ενώ στο deal προβλέπονται και μπόνους, αλλά και τροφεία προς τις προηγούμενες ομάδες του συνολικού ύψους 11,6 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, έχουν συμπεριληφθεί κι άλλα μπόνους στόχων και συμμετοχών ύψους 10 εκατ. ευρώ τα οποία θα πληρωθούν προς τη Φιορεντίνα, ανάλογα με την παρουσία του Βλάχοβιτς στα επόμενα 4,5 χρόνια.

Την εφετινή σεζόν ο Σέρβος επιθετικός έχει σημειώσει 20 γκολ σε 24 αγώνες στη Serie A και στο Κύπελλο Ιταλία, ενώ συνολικά την τελευταία διετία μετράει 41 γκολ σε 64 ματς.

Ο Βλάχοβιτς θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 7, που φορούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μεγάλο ντεμπούτο του θα μπορούσε να γίνει το επόμενο σαββατοκύριακο με αντίπαλο τη Βερόνα στο πρωτάθλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης