Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν στη φάση των «16» του Champions League, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πόρτο και της Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Έτσι για πρώτη φορά, μετά 16 χρόνια, τη σεζόν 2004-05, κανένας από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι δεν θα βρεθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, οριοθετώντας το τέλος μίας εποχής που χαρακτήρισαν οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 15 χρόνια, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, τουλάχιστον ένας από τους δύο, Ρονάλντο ή Μέσι, βρισκόταν με την ομάδα του ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες της Ευρώπης.

Τη σεζόν 2005-06 η διαδρομή του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφαία διοργάνωση σταμάτησε στους ομίλους (η Γιουνάιτεντ τελευταία πίσω από τη Βιγιαρεάλ, την Μπενφίκα και τη Λιλ), ενώ η Μπαρτσελόνα του Μέσι έφτασε στον τελικό, νικώντας τη (2-1) την Άρσεναλ με γκολ των Ετό και Μπελέτι.

Εκείνη τη σεζόν ο Πορτογάλος επιθετικός είχε μόλις 1 γκολ σε 8 παιχνίδια, όσα και ο Αργεντινός, που πάντως δεν έδωσε το παρών στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης