Η Γιουβέντους πανηγύρισε το έβδομο στη σειρά πρωτάθλημά της. Τέσσερα από αυτά έχουν την υπογραφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος από τότε που κάθισε στον πάγκο της Γιουβέντους, το καλοκαίρι του 2014, έκανε τέσσερα νταμπλ, συμμετείχε σε δύο τελικούς Champions League και σε ένα ιταλικό Σούπερ Κύπελλο.

«Είναι σωστό ότι τα χαίρονται οι παίκτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κουραστική και συγχαίρουμε τη Νάπολι, η οποία έκανε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και πάλεψε μέχρι το τέλος. Τα παιδιά αξίζουν αυτήν τη γιορτή, γιατί τέσσερα χρόνια παρόμοια είναι δύσκολο να επαναληφθούν. Συγχαίρω όλους όσοι εργάστηκαν μαζί μου, το μεγαλύτερο μέρος αξίζουν τα παιδιά, έχουμε μια ομάδα με ανθρώπινες αξίες. Δεν είναι ποτέ εύκολο, τα παιδιά πριν από τέσσερις ημέρες κέρδισαν το ιταλικό Κύπελλο και σήμερα είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε το Scudetto» είπε ο 50χρονος Ιταλός προπονητής από το Λιβόρνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα που βρίσκει πάντα κίνητρα. Στόχος είναι οι νίκες, να φτάνεις τον Μάρτιο και να διεκδικείς όλους τους στόχους» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης