Χωρίς τον Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι «αιωνίων» του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών για εξύβριση του διαιτητή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Σεβίλλη. Οι «μπλαουγκράνα» συνέτριψαν 4-0 την ομάδα από την Ανδαλουσία, ενώ ο Ντεμπελέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88ο λεπτό του αγώνα, καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης, Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαχόθ, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Γάλλος του έκανε μια χειρονομία και του είπε: «Είσαι πολύ κακός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 22χρονος άσος θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Εϊμπάρ (19/10), καθώς και το «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» (26/10).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον αγώνα με την Εϊμπάρ θα απουσιάσει και ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έχει πέντε κίτρινες κάρτες, ωστόσο ο 33χρονος σέντερ μπακ θα επιστρέψει για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης