Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», σε ένα ματς όπου ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο γήπεδο στο 60’, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να τον ξεκουράσει εν όψει των παιχνιδιών με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βαλβέρδε μίλησε για την επιλογή του και παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα στηρίζεται στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά και υπάρχει εξάρτηση από τον Μέσι. Θα ίσχυε σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, όμως όταν δεν είναι εδώ, είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε για να νικάμε. Ο Λέο είναι παίκτης-κλειδί για εμάς και καθορίζει το στυλ μας, είναι άλλωστε ο καλύτερος στον κόσμο» τόνισε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού για την εξάρτηση της «Μπάρτσα» από τον Μέσι.

Για το 4-4 στο «Μαδριγάλ», σημείωσε: «Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει πως δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχω την αίσθηση πως αυτό το ματς θα μας βοηθήσει στα επόμενα. Ήταν καλό που βρεθήκαμε να χάνουμε με δύο γκολ διαφορά, γιατί τώρα θα αντιμετωπίσουμε το ματς με την Ατλέτικο με άλλη αίσθηση, έχοντας επιστρέψει από αγώνα που ήμασταν πίσω με δύο γκολ διαφορά στα τελευταία λεπτά».

«Στην αρχή θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και με 3-0, όμως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και το ματς ξέφυγε από τον έλεγχό μας. Η Ατλέτικο είναι επίσης ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν μας κάνει έκπληξη, ξέρουμε πως τη δυσκολία που βρήκαμε απέναντι στη Βιγιαρεάλ θα τη συναντούσαμε και στα υπόλοιπα ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης