Στην αλλαγή συστήματος και προσώπων, στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ με 2-1 για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Υπήρξαν πολλά νέα πράγματα, γιατί αλλάξαμε το σύστημα», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών και συνέχισε: «Στην αρχή μας πίεσαν και υποφέραμε. Όμως σταδιακά, καταφέραμε ν΄ αντιδράσουμε. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να αμυνθούμε απέναντι στους Λαουτάρο και Λουκάκου, δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος έπαιζε για την πρόκριση, όμως οι παίκτες μας, απάντησαν δείχνοντας την ποιότητα τους και ειδικά αυτοί που έπαιξαν για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Οι σκόρερ είναι δύο νεαροί παίκτες. Ειδικά ο Ανσού είναι πολύ νέος. Ο Κάρλες (σ.σ. Πέρεθ) έχει το γκολ στο πνεύμα του, ενώ ο Ανσού είναι γεννημένος σκόρερ.

Είχε κάποιες δυσκολίες, όμως κατάφερε να γίνει ο νεότερος σκόρερ στο Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή προέρχεται από τις Ακαδημίες μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, όπως και οι άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Το να παίζεις για την νίκη είναι υποχρέωση. Κάναμε αλλαγές. Θα μπορούσαμε να χάσουμε ή να νικήσουμε. Όμως αποδείξαμε για άλλη μία φορά ότι θέλουμε πάντα να νικάμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης