Με ανάμικτα συναισθήματα εμφανίστηκε ο Τσάβι, μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 στην παράταση (κ.α. 2-2), στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

«Είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής στη σεζόν μας. Ήμασταν ανώτεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πολλά σημεία του αγώνα. Όμως εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη μας», σχολίασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε: «Υπάρχουν δύο συναισθήματα. Ένα πολύ αρνητικό λόγω του αποτελέσματος, αλλά εν μέρει μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το παιχνίδι μας. Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά, όσον αφορά στην αίσθηση του παιχνιδιού, είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής. Μας λείπει λίγο περισσότερη υπομονή και λίγο περισσότερη ευθύνη με την μπάλα, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο εμβληματικός αρχηγός των Καταλανών, Ζεράρ Πικέ, πρόσθεσε: «Παλέψαμε πολύ καλά, αλλά δεν νικήσαμε. Δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε, αλλά νομίζω ότι ήμασταν κοντά σε αυτό. Πήραμε πολλά ρίσκα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα. Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα διεκδικήσουμε πολλούς τίτλους. Μπορούμε να βγούμε με το κεφάλι ψηλά. Το μόνο αρνητικό, είναι ότι δεν νικήσαμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης