Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεγάλης μεταγραφής του Λουίς Σουάρες από τη Μπαρτσελόνα προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, βρίσκονται στο ισπανικό ποδόσφαιρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 33χρονος φορ θα ανακοινωθεί επίσημα αργά το βράδυ της Τετάρτης (23/9).

Η μετακίνηση του Ουρουγουανού επιθετικού, που θα συνεχίσει την παράδοση που έχουν «χτίσει» οι «ροχιμπλάνκος» με παίκτες από τη συγκεκριμένη χώρα (Φορλάν, Γοδίν, Χιμένες), εγκρίθηκε ήδη από τη LaLiga, η οποία «τσέκαρε» όλα τα οικονομικά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σουάρες θα πληρωθεί τα χρήματα που έπαιρνε ο Αλβαρο Μοράτα (16 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους), ο οποίος «μετακόμισε» ως δανεικός στη Γιουβέντους κι έτσι η Ατλέτικο θα καλύψει χωρίς επιπλέον κόστος την έλευση του Ουρουγουανού.

Το μοναδικό «έξτρα» ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλει ο σύλλογος της Μαδρίτης, είναι 2+2 εκατ. ευρώ προς τη Μπαρτσελόνα, ως μπόνους, σε περίπτωση που η Ατλέτικο φτάσει ως τα προημιτελικά του Champions League σε κάθε μία απ’ τις δύο αγωνιστικές περιόδους 2020/21 και 2021/22.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης