«Δέκα υπέροχα χρόνια». Αυτός είναι ο τίτλος του μηνύματος που έστειλε την Πέμπτη, μέσω του Facebook ο Λιονέλ Μέσι, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 10 ετών από την ημέρα που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου και όλους όσους συνάντησα στη Μπαρτσελόνα αυτά τα υπέροχα 10 χρόνια. Πάντοτε ένιωθα χαρά, φορώντας αυτή τη φανέλα, με την οποία έζησα απίθανες στιγμές. Συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι και να κερδίζω περισσότερους τίτλους με την ομάδα μου. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους!» ήταν το διαδικτυακό μήνυμα του αστέρα των Καταλανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λιονέλ Μέσι εντάχθηκε στη θρυλική ακαδημία της «Μασία» σε ηλικία 13 ετών, ενώ πάτησε για πρώτη φορά γρασίδι με την πρώτη ομάδα της «Μπάρτσα» στις 16 Οκτωβρίου 2004 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ.

Στα 27 του πλέον, ο Μέσι έχει κατακτήσει τρεις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ (2006, 2009, 2011), ενώ έχει αναδειχθεί και τέσσερις συνεχόμενες φορές καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, έχοντας στη συλλογή του ισάριθμες «Χρυσές Μπάλες» (2009, 2010, 2011, 2012).

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης