Ο Λαουτάρο Μαρτίνες φαίνεται πως θα αποτελέσει τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο (όποτε κι αν είναι αυτή), καθώς οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» βλέπουν στο πρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ έναν άξιο διάδοχο του Λουίς Σουάρες. Ο ίδιος ο Ουρουγουανός άσος πλέκει το εγκώμιο του νεαρού φορ και δηλώνει στην εφημερίδα «El Mundo Deportivo» ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και ότι το βασικό είναι η ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

«Ο Λαουτάρο είναι ένας παίκτης που μεγαλώνει πολύ στην Ιταλία. Είναι ένα «9άρι» με θεαματικές κινήσεις, κάτι το οποίο δείχνει πόσο σπουδαίος επιθετικός είναι. Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και το σύνολο των αποδυτηρίων αποδέχεται την πρόκληση, είναι καλό να έχεις περισσότερους ταλαντούχους παίκτες. Είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος θέλει να αποκτήσει παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου όλων μας, που είναι να κερδίσουμε τα πάντα», τονίζει ο 33χρονος Σουάρες, προσθέτοντας ότι προς το παρόν δεν τον απασχολεί το δικό του μέλλον στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύς λόγος έγινε την περασμένη εβδομάδα για τις περικοπές αποδοχών των παικτών των «μπλαουγκράνα», ένα ζήτημα που προκάλεσε αντιπαράθεση με τη διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές αποδέχθηκαν ένα «ψαλίδι» της τάξης του 70% για όσο διάστημα δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα λόγω κορωνοϊού, με τον Σουάρες να εξηγεί πως «… η συμφωνία καθυστέρησε επειδή έπρεπε να ρυθμιστούν οι αριθμοί, κι αυτό δεν είναι εύκολο όταν έχεις 22-23 παίκτες. Γι αυτό υπήρξε μία καθυστέρηση, για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο Ουρουγουανός, πάντως, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για κάποια σχόλια που ακούστηκαν από το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα και έβαζαν «στο στόχαστρο» τους ποδοσφαιριστές, σχόλια τα οποία είχε καυτηριάσει την περασμένη εβδομάδα και ο Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης