Η Μπαρτσελόνα αναζητά τον παίκτη, που θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Λουίς Σουάρες στην ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα», από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και ο Αργεντινός φορ της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, είναι στην κορυφή της λίστας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η αναζήτηση αυτή δεν προκαλεί εκνευρισμό στον Σουάρες, αντίθετα το θεωρεί φυσιολογικό:

«Όχι δεν έχω πρόβλημα που η Μπαρτσελόνα αναζητά κάποιον επιθετικό. Οι μεγάλες ομάδες κάνουν από νωρίς το σχεδιασμό τους και το θεωρώ φυσιολογικό. Κάποια στιγμή δεν θα είμαι σε θέση να προσφέρω αυτά που ζητά η ομάδα και θα πρέπει να έχει έτοιμη τη λύση για την επίθεση. Έχω συμβόλαιο έως το 2021 και επίσης δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός, ίσα-ίσα με κάνει καλύτερο», τόνισε σχετικά ο 32χρονος Ουρουγουανός σταρ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ σε οκτώ αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την Mundo Deportivo, η ομάδα της Βαρκελόνης έχει κάνει ήδη της πρώτες διερευνητικές επαφές με τον ατζέντη του «Ελ Τόρο», ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Ίντερ ύψους 110 εκατ. ευρώ. Μάλιστα τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μαρτίνες θέλει πολύ να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες, που διανύει την έκτη σεζόν του στη Βαρκελώνη, μετά την απόκτηση του το 2014 από τη Λίβερπουλ, δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του έως το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 και μετά σκέφτεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης