Σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά των εκπροσώπων του Λαουτάρο Μαρτίνες για πενταετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 60 εκατ. ευρώ (ήτοι 12 εκατ. σε ετήσια βάση), ήρθε πλέον η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ.

Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να «δέσουν» πλέον τη συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό, προλαβαίνοντας τις κινήσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον επικεντρώνονται με μεγαλύτερη… ηρεμία στις (τελικές) διαπραγματεύσεις με τη Ίντερ για το ποσό που θα πληρώσουν για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μιλάνου προς το παρόν, κρατάει «αντιστάσεις» και δεν ενδίδει στις προτάσεις της «Μπάρτσα» η οποία δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει το σύνολο της ρήτρας του Μαρτίνες (111 εκατ. ευρώ) κι έχει προτείνει ένα ποσό 60 εκατ. ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές της ως αντάλλαγμα.

Οι Ιταλοί αξιώνουν μίνιμουμ 80 εκατ. ευρώ… «cash» και πλέον οι συζητήσεις μπαίνουν στο τελικό τους στάδιο, με τους Καταλανούς να αισιοδοξουν πως πριν από το τέλος Ιουνίου, ο Αργεντινός στράικερ θα γίνει… κάτοικος Βαρκελώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης