H Μπαρτσελόνα, μετά τη Θέλτα, απέτυχε να νικήσει το βράδυ της Τρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης κι έτσι είδε την κατάκτηση του τίτλου να γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

Τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά του για τον τεχνικό της ομάδας, Κίκε Σετιέν, αλλά ο ίδιος έχει λάβει τη στήριξη της διοίκησης και δηλώνει πως δεν νιώθει πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι δεν νιώθω πως απειλούμαι, ούτε πίεση. Είναι μεγάλη απώλεια η ισοπαλία με την Ατλέτικο, καθώς κάναμε τα πράγματα πιο περίπλοκα. Απομακρυνόμαστε από τον τίτλο, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

»Η Ατλέτικο είναι μία καλή ομάδα. Θέλουμε περισσότερο δυναμισμό και συνδυασμούς. Είμαι χαρούμενος ωστόσο με τους παίκτες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποίησε τον Αντουάν Γκριεζμάν ως αλλαγή στο 90’, ανέφερε: «Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για εκείνον όταν υπάρχει τόσος λίγος χρόνος. Θα μιλήσω μαζί του. Δεν θα απολογηθώ όμως γιατί είναι θέμα αποφάσεων. Καταλαβαίνω όμως ότι μπορεί να νιώθει άσχημα, όπως άσχημα νιώθω κι εγώ γιατί είναι καλό παιδί και επαγγελματίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης