Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι και η αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι «μπλαουγκράνα» το βράδυ της Πέμπτης έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Κάντιθ, με αποτέλεσμα το ήδη βαρύ κλίμα για τον Ολλανδό να έχει γίνει πλέον… ασήκωτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν το ματς απέναντι στη Λεβάντε θα είναι το τελευταίο του Κούμαν στον πάγκο των Καταλανών, οι οποίοι πλέον έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην ανέρευση του αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Την ώρα που το όνομα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα όσον αφορά στη διαδοχή του Κούμαν, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» επικρατέστερος για να αναλάβει τα «ηνία» των «μπλαουγκράνα» μοιάζει ο Τσάβι.

Μολονότι στο νέο συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ ως το 2023 δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης για ν’ αναλάβει τους «μπλαουγκράνα» (όπως συνέβαινε στο προηγούμενο), το πιο πιθανό είναι η ομάδα του Κατάρ να μην του κλείσει τον δρόμο, αν αποφασίσει να γυρίσει στο «Καμπ Νόου» ο άλλοτε αστέρας των Καταλανών, που διέγραψε λαμπρή καριέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης