Κριτική στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, άσκησε για ακόμη μία φορά ο Χεράρδ Πικέ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Vanguardia», ο υπαρχηγός των «μπλαουγκράνα» τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Αργεντινός σταρ έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του, προσθέτοντας με νόημα ότι «… αν ήμουν προέδρος, θα είχα πράξει διαφορετικά (σ.σ. στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέσι)». Για να δώσει ακόμη περισσότερη έμφαση στα λεγόμενά του, μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός είπε ότι το νέο στάδιο της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να φέρει το όνομά του Μέσι!

«Ένας παίκτης που έχει προσφέρει τόσα εδώ και 16 χρόνια… Είσαι υποχρεωμένος να φτάσεις σε συμφωνία μαζί του. Δεν είναι δυνατόν οι δύο πλευρές να βρίσκονται τόσο μακριά. Ο “Λίο” έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει το δικαίωμα να πάρει μία απόφαση και, αν το κρίνει, να φύγει. Αν εγώ ήμουν πρόεδρος, θα είχα πράξει διαφορετικά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πικέ και συνέχισε: «Αναρωτιέμαι: πώς είναι δυνατόν ο κορυφαίος παίκτης της ιστορίας, τον οποίο είχαμε την τύχη να αξιοποιήσουμε, να ξυπνήσει μία ημέρα και να στείλει ένα burofax, επειδή αισθάνεται ότι δεν τον ακούνε; Ο “Λίο” αξίζει τα πάντα. Το νέο στάδιο πρέπει πρώτα να φέρει το όνομά του και μετά εκείνο του χορηγού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Πρέπει να διατηρούμε τις σημαίες μας, όχι να τους στερούμε το γόητρο. Όλο αυτό μου δίνει στα νεύρα…» κατέληξε ο Πικέ, ο οποίος υπογράμμισε επίσης ότι, παρά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, ο Μέσι παραμένει ενθουσιώδης και αποτελεί το παράδειγμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης