Mε τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Λιονέλ Μέσι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, μετά τις αναφορές σχετικά με πιθανή μετακίνησή του στην Ίντερ ή την Νιούελς Ολντ Μπόις.

Για το θέμα κλήθηκε να μιλήσει και ο Ριβάλντο, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι,  αν ο αστέρας των Καταλανών αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» στο μέλλον, αυτό θα συμβεί για ομάδα της Κίνας ή των ΗΠΑ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μάσιμο Μοράτι είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να πάει στην Ίντερ, προκειμένου να αναβιώσει η… μονομαχία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία. Εγώ λέω ότι ο Αργεντινός δεν πρόκειται να αφήσει την Μπαρτσελόνα για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

»Δεν νομίζω ότι έχει λόγους να φύγει από την Ισπανία, αλλά, αν συμβεί κάποια μέρα, τότε θα μπορούσε να το κάνει για να υπογράψει σε μία ομάδα της Κίνας ή στο MLS. Πάντως αυτό θα συμβεί όταν θα σταματήσει να είναι τόσο σημαντικός για την Μπαρτσελόνα» ανέφερε ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

«Ακόμα κι αν μια μεταγραφή στην Ίντερ θα μπορούσε να είναι οικονομικά κερδοφόρα για τον παίκτη, νομίζω ότι δεν θα αρκούσε να τον πείσει και νομίζω ότι είναι περισσότερο προπαγάνδα παρά μία πραγματική προοπτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Προφανώς η Ίντερ είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που αγόρασε εξαιρετικούς παίκτες στο παρελθόν και κατάφερε να κερδίσει και σημαντικούς τίτλους, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μέσι θα αλλάξει ομάδα ενώ βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο αυτή τη στιγμή στην Μπαρτσελόνα» πρόσθεσε ο «Ρίμπο».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης