Η προσαρμογή του Αντουάν Γκριεζμάν στον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα είναι το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο απ’ όλα τους ανθρώπους των Καταλανών, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι τον «τελευταίο» φίλαθλο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχει «αφομοιώσει» το παιχνίδι της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άπαντες στον ιστορικό σύλλογο επιθυμούν να λυθεί το ταχύτερο δυνατό αυτό το πρόβλημα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει καταστρώσει ένα… σχέδιο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από τους πλέον έμπειρους στην Μπαρτσελόνα, ο Ζεράρντ Πικέ τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει: «Η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ατλέτικο Μαδρίτης (σ.σ.: οι προηγούμενες ομάδες του «Γκριζού») είναι δύο ομάδες που έπαιζαν για αυτόν. Στην Μπαρτσελόνα, το επίπεδο της ομάδας δεν επιτρέπει κάτι ανάλογο. Πρέπει να βρει τον χώρο του στην ομάδα και αυτό κάνει. Διαθέτει το ταλέντο και την ποιότητα για να το επιτύχει. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για όλα αυτά που μας προσφέρει στην αμυντική λειτουργία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης