Επιμένουν τα ισπανικά ΜΜΕ πως η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες το καλοκαίρι. Ο Κίκε Σετιέν σκέφτεται τον παίκτη που θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Λουίς Σουάρες στην ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και ο Αργεντινός φορ της Ίντερ είναι στην κορυφή της λίστας του.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βαρκελώνης έχει κάνει ήδη της πρώτες διερευνητικές επαφές με τον ατζέντη του «Ελ Τόρο», ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Ίντερ ύψους 110 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γενικός διευθυντής, όμως, των «ροσονέρι», Πιέρο Αουσίλιο, δεν ανησυχεί και τόνισε πως ο 22χρονος διεθνής άσος θα παραμείνει στο Μιλάνο και τα επόμενα χρόνια: «Η Ίντερ έχει συγκεκριμένο πλάνο για την επάνοδο της ομάδας στην κορυφή και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν αρχίσει να παραχωρεί τους καλύτερους παίκτες της. Μόνο ένας τόπος υπάρχει για να τον πάρει κάποιος από την Ίντερ κι αυτός είναι πληρώνοντας τη ρήτρα. Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν για τον Λαουτάρο, γιατί ποντάρουμε πολλά πάνω του. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης