Παγκόσμιο «σοκ» έχει προκαλέσει στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του οριστικού «διαζυγίου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στον Λιονέλ Μέσι.

Ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, ιδιαίτερα οι οπαδοί, αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου κι όπως ήταν λογικό με το που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αργεντινού σταρ από τον σύλλογο της Βαρκελώνης οι αντιδράσεις ήταν άμεσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ΜΜΕ παγκοσμίως χαρακτήρισαν ως «βόμβα μεγατόνων» την εξέλιξη που είχε η υπόθεση και, πλέον, άπαντες αναρωτιούνται πως θα είναι η «επόμενη μέρα» στο «Καμπ Νόου», αλλά και που θα συνεχίσει την καριέρα του ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη.

Η “Marca”, ήταν το μέσο που αποκάλυψε ότι ο Μέσι δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στη «Μπαρτσα». Μετά τη «δικαίωση» η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέφερε: «Ο Μέσι αποχωρεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «TyCSports» της Αργεντινής εκφράζει τα συναισθήματα του ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας σχετικά με τη παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, γράφοντας: «Τα νέα αυτά είναι δύσκολο να τα πιστέψει κανείς. Το τέλος μίας εποχής που σημάδεψε την ιστορία του ποδοσφαίρου για πάντα».

Οι δύο εφημερίδες της Καταλονίας, «Sport» και «Mundo Deportivo» άργησαν να πάρουν θέση μετά το αποκλειστικό της Marca.

Αφότου, όμως, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου, η «Sport» παρουσιάζει μια φωτογραφία του Μέσι με σκυμμένο το κεφάλι να περπατά στο γήπεδο και τον τίτλο «Ο Μέσι δεν ανανεώνει».

Η «Mundo Deportivo» στο κεντρικό της θέμα έχει μια φωτό του Μέσι με τον Ζοάν Λαπόρτρα κι από πάνω γράφει: «Η Μπαρτσα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μέσι».

Η άλλη μεγάλη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» χαρακτηρίζει το γεγονός ως «Παγκόσμια βόμβα» και προσθέτει: «Η Μπαρτσα γνωστοιποίησε ότι ο Μέσι δεν θα συνεχίσει.»

«Μέσι και Μπάρτσα έχουν πραγματικά “χωρίσει” αναρωτιέται η Equipe, ενώ το «SkySports» έχει στο βασικό του θέμα την είδηση υποστηρίζοντας: «Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα», ενώ σε ανάλογο ύφος κινείται και το BBC: «Ο Μέσι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Καταλονίας».

Από την πλευρά της η «Equipe» έγραψε: «Μέσι και Μπάρτσα, έχουν τελειώσει»;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης