Μετά από 5.5 χρόνια ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής (13/11) ανακοίνωσε την απόκτηση του 38χρονου Βραζιλιάνου φουλ μπακ μέχρι το τέλος της περιόδου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την «Μπαρτσα» ο πολύπειρος παίκτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τον δείχνει να φιλά το χορτάρι του «Καμπ Νόου», τονίζοντας από κάτω ότι περίμενε πέντε χρόνια αυτή τη στιγμή. Απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους του συλλόγου και τους φίλους του στο διαδίκτυο έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχεδόν 5 χρόνια πάλευα γι’ αυτή τη στιγμή, δεν ήξερα ότι θα κρατήσει τόσο, δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο, όμως η καρδιά και η ψυχή μου ήξεραν ότι θα επέστρεφα. Είμαι ξανά στο σπίτι, εδώ που δεν έφυγα ποτέ και όπως έχω πει στο παρελθόν:

Είμαι ένας από εσάς, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το όνειρο, όμως, για όσο κρατήσει θα το βιώνω σαν να είναι αιώνιο. Θα σας δω σύντομα με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη φορά και την ίδια δίψα να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση του κορυφαίου συλλόγου στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης