Ο Κώστας Μανωλάς ανανέωσε πρόσφατα με τη Ρόμα, όμως συνεχίζει να απασχολεί μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, με το τελευταίο σενάριο να τον εμπλέκει με την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
«Ο Μανωλάς προτάθηκε για ακόμη μία φορά στην Μπαρτσελόνα» αναφέρει στον τίτλο της η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo», στο ρεπορτάζ της οποίας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Μπαρτσελόνα προτάθηκε ο Κωνσταντίνος Μανωλάς (14.06.1991), ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα. Συνέβη ήδη την περασμένη σεζόν, αν και στο “Καμπ Νου” αποφάσισαν να στοιχηματίσουν στον Γέρι Μίνα.
»Καθώς ο Κολομβιανός δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, οι Καταλανοί αναζητούσαν μια εναλλακτική λύση. Τότε έφτασε η πρόταση για τον Μανωλά. Τη σεζόν 2016-2017, η Μπαρτσελόνα έδωσε τον Βερμάελεν στη Ρόμα. Η συμφωνία περιλάμβανε μια προτεραιότητα στην αγορά του Έλληνα, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε

»Πριν από έναν χρόνο, ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα μετά την απόρριψη μιας προσφοράς από τη Ζενίτ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει καλά τον Μανωλά. Δεν συναντήθηκαν στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής έφυγε το καλοκαίρι του 2012, όταν εκείνος έφτασε από την ΑΕΚ. Αυτήν τη σεζόν ο Μανωλάς σκόραρε και απέκλεισε την Μπαρτσελόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης