Τις τελευταίες του ώρες ως προπονητής της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι διανύει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Την εφιαλτική ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-0 και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ διαδέχτηκε η απώλεια του Κυπέλλου από τη Βαλένθια, η οποία έχει κάνει βαρύ και… ασήκωτο το κλίμα για τον «Τσινγκούρι» στους «μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα λοιπόν με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν για την Μπαρτσελόνα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, ενώ από τη μεριά της η -επίσης καταλανική- ιστοσελίδα «Sport», μετά την αποκάλυψη ότι υπήρξε διερευνητική επαφή των Καταλανών με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφέρει πως πλέον ο Βαλβέρδε αμφισβητείται και από τους ίδιους τους παίκτες του.

«Οι παίκτες εξακολουθούν να τον στηρίζουν δημοσίως, αλλά όχι και στις ιδιωτικές συζητήσεις τους. Αναφέρουν πως έκανε λάθη στην προσέγγιση του τελικού Κυπέλλου με τη Βαλένθια και τον είδαν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση μετά την απώλεια του τίτλου, αμφιβάλλοντας πλέον για το αν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες στο μέλλον» αναφέρει η «Sport» προσθέτοντας:

«Ο πρόεδρος Μπαρτομέου τον στηρίζει, αλλά η πίεση για να τον απολύσει όλο και μεγαλώνει και ο Βαλβέρδε χάνει στήριξη όσο περνούν οι ώρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης