Η πίεση που αισθάνεται ο Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά την κάκιστη εκκίνηση των «μπλαουγκράνα» στη σεζόν, αλλά και τα σενάρια περί αντικατάστασής του, αποτυπώθηκε και στο τελευταίο ματς με την Κάντιθ (23/09), όπου ο Ολλανδός τεχνικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή λόγω διαμαρτυριών στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Κούμαν τιμωρήθηκε την Παρασκευή (24/09) από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με ποινή δύο αγωνιστικών, όπερ σημαίνει πως δεν θα καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στα προσεχή ματς με την Λεβάντε (7η αγωνιστική), αλλά και στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της «Μπάρτσα» έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση, ωστόσο, τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν… δηκτικά την Παρασκευή (24/09) πως ίσως να μην φτάσει ο 58χρονος τεχνικός ως το ματς με τους «ροχιμπλάνκος» λόγω… απόλυσης.

Ιδίως εάν στο ενδιάμεσο, ακολουθήσει κι άλλο ένα «στραβοπάτημα» στον αγώνα με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης