Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αρνήθηκε εκ νέου ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα της Βαρκελώνης ανακοίνωσε σήμερα πως θα παραχωρηθεί ο Γάλλος επιθετικός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το είχε ξακαθαρίσει άλλωστε και ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος του είχε στείλει τελεσίγραφο πως είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, είτε θα πρέπει να αναζητήσει την έξοδο και τη συνέχιση της καριέρας του σε άλλη ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η «Μπάρτσα» ήθελε να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, με τον διεθνή άσο, όμως, ν’ απαντά ξανά αρνητικά, θέλοντας να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό όμως δεν θα συμβεί καθώς η ισπανική ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει άμεσα για να μη χάσει το ποσό της μεταγραφής του, όπως ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής, Ματεού Αλεμανί. Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης