Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του έως το 2024 ο Ζόρντι Άλμπα. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την παραμονή του 29χρονου αμυντικού στο ρόστερ του συλλόγου.

«Είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και το διοικητικό συμβούλιο. Είναι μια ιδιαίτερη, γεμάτη συναισθήματα, μέρα για μένα. Θα παραμείνω για ακόμη πέντε χρόνια στο σπίτι μου. Αν προσθέσουμε τα χρόνια στις ακαδημίες, αλλά κι αυτά που θα ακολουθήσουν έως το 2024, τότε θα έχω συμπληρώσει 20 χρόνια στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ευχαριστώ τους παράγοντες, αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Δεν ήταν όλα ρόδινα για μένα. Ευχαριστώ τον γιο και τη γυναίκα μου, που μου προσέφεραν οικογενειακή ηρεμία και συναισθηματική σταθερότητα, η οποία φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο θέλω να ισχύσει και τα επόμενα χρόνια για να έρθουν κι άλλοι τίτλοι στη Βαρκελώνη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και αγωνιζόμαστε για να πάρουμε στην κατοχή μας κάθε τίτλο που υπάρχει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολο.

»Ήθελα πάντα να βρίσκομαι στη Βαρκελώνη. Από τότε που βρισκόμουν στη Βαλένθια, είχα πει μέσα μου ότι εάν υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, θα το έκανα πραγματικότητα. Ήταν το όνειρό μου να επιστρέψω εδώ» είπε ο Ζόρντι Άλμπα μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης