Η Μπαρτσελόνα έγινε η ομάδα που ολοκλήρωσε το παζλ της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 3-0 της Τσέλσι στο «Καμπ Νου» και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα τσέκαρε το… εισιτήριό της για τους «8» της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 3’ και στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, περνώντας μάλιστα τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Τιμπό Κουρτουά και στα δύο γκολ. Ενδιάμεσα σκόραρε και ο Μούσα Ντεμπελέ, μετά από ασίστ του Αργεντινού σούπερ σταρ των Καταλανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Μέσι με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 100 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλγοική διοργάνωση.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «8» είναι οι: Λίβερπουλ, Ρεάλ, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Ρόμα, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι 3-0 (ΕΡΤ1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 3′ Μέσι, 20′ Ντεμπελέ, 63′ Μέσι

Κίτρινες κάρτες: Σέρχι Ρομπέρτο – Γουίλιαν, Ζιρού, Μάρκος Αλόνσο

Κόκκινες κάρτες:


Μπαρτσελόνα:
Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Ζόρντι Άλμπα, Ουμτιτί, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (61′ Γκόμες), Ινιέστα (56′ Παουλίνιο), Ντεμπελέ (67′ Βιδάλ), Μέσι, Σουάρες.

Τσέλσι:
Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Φάμπρεγκας, Καντέ, Μάρκος Αλόνσο, Μόουζες (67′ Ζαπακόστα), Γουίλιαν, Αζάρ (82′ Πέδρο), Ζιρού (67′ Μοράτα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης