Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο βραχύσωμος Αργεντινός είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν με τη «στρογγυλή Θεά» και τα ρεκόρ του μπορούν κάλλιστα να συνθέσουν τον τόμο μίας… εγκυκλοπαίδειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019, ο «Πούλγκα» έβαλε στην τροπαιοθήκη του την έκτη (!) «Χρυσή Μπάλα» και πλέον ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τον είχε ισοφαρίσει με πέντε κατακτήσεις.

Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης βράβευσης, ο 32χρονος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στο «France Football», που διοργανώνει και τη σχετική ψηφοφορία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «πόνεσε λίγο», όταν πέρυσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον «ισοφάρισε» με την πέμπτη «Χρυσή Μπάλα».

«Από τη μία πλευρά, μου άρεσε να έχω πέντε ”Χρυσές Μπάλες” και να είμαι ο μοναδικός. Πρέπει να παραδεχθώ ότι όταν ο Κριστιάνο με ”ισοφάρισε”, πόνεσα λίγο. Δεν ήμουν πλέον μόνος στην κορυφή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Ψύλλος» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε σε ανταγωνισμό και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ισότιμα, για 10 χρόνια. Δεν είμαι βέβαιος ότι συνειδητοποιούμε ότι αυτό είναι κάτι εξαιρετικό, το οποίο θα παραμείνει στην ιστορία. Δύο παίκτες αυτού του διαμετρήματος που έχουν αγωνιστεί για τόσα χρόνια δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης