Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τη Γιουβέντους τόσο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε όσο και οι Νεϊμάρ και Ζεράρ Πικέ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εμφανίστηκαν πανέτοιμοι, προκειμένου το τρόπαιο με τα… μεγάλα αυτά να καταλήξει στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:


Λουίς Ενρίκε:
«Η ομάδα έφτασε εκεί που ήθελε: με δύο τίτλους και την πιθανότητα για τρίτο. Το ματς θα κριθεί στη μάχη του κέντρου, εκεί παίζεται το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την κατοχή, να δημιουργήσουμε κινδύνους και να περιορίσουμε τις ευκαιρίες των αντιπάλων μας. Η Γιουβέντους έχει παρόμοιο στιλ με το δικό μας. Χρειάζεται τη μπάλα στην κατοχή της.

Είναι εξαιρετική στην άμυνα και βρίσκεται στο ίδιο σημείο με εμάς: μπορούν να κατακτήσουν το τρεμπλ. Εχουμε πετύχει πολλά γκολ, αλλά στον τελικό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μεγάλη ένταση κι αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για όσα πέτυχα στην καριέρα μου, ανεξάρτητα με τα τρόπαια. Εχω κερδίσει και έχω χάσει. Τώρα είμαι προπονητής και απλώς κάνω τη δουλειά μου. Ο κ. Αλέγκρι έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη απ΄όσα έχει κάνει τόσο στη Μίλαν όσο και στη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή δουλειά και την επιτυχία να περάσει τη δική του φιλοσοφία στη Γιουβέντους. Εχω στα χέρια μου ένα εντυπωσιακό μίγμα ποδοσφαιριστών που οδήγησαν την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες. Ελπίζω ότι θα δούμε έναν υπέροχο τελικό, ένα σπουδαίο παιχνίδι και η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η καλύτερη».

Νεϊμάρ:
«Είναι το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου. Ηταν όνειρό μου από παιδί. Περίμενα γι΄αυτή τη στιγμή από τότε που ήμουν 6-7 ετών. Τώρα, έφτασε η ώρα και ελπίζω να ζήσω αυτό το όνειρο μαζί με τολυς συμπαίκτες μου. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να φιλήσω το τρόπαιο. Η Γιουβέντους είναι φανταστική ομάδα και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς.

Επίσης, ο Βραζιλιάνος ανταπέδωσε τα εγκώμια του Τζίτζι Μπουφόν, που νωρίτερα αποκάλυψε ότι ο γιος του είναι οπαδός του άσους της Μπαρτσελόνα: «Ο Μπουφόν είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ιστορία. Επαιζα Playstation και ήθελα πάντα να τον χειρίζομαι! Πάντως, θα ήθελα πολύ να του βάλω γκολ.»

Ζεράρ Πικέ:
«Ολη τη χρονιά δουλεύαμε γι΄αυτόν τον τελικό και τώρα θέλουμε να σηκώσουμε το κύπελλο. Εχουμε εκπληκτική ομάδα, μια από τις καλύτερες στην ιστορία του συλλόγου. Εχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο αύριο, πόσο καλοί είμαστε.

Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι από την περίοδο του Γκουαρντιόλα. Αυτό που μετράει είναι ότι βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως μέχρι τώρα και αν τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης