Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης τη Γρανάδα και έχει την ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να σκαρφαλώσει στην κορυφή της LaLiga.

Ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου για το εν λόγω ματς χαρακτήρισε απρόσμενο το γεγονός ότι η ομάδα του έχει μπει δυνατά στη μάχη του τίτλου, δεδομένης της κακής εκκίνησής της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει κάνει πρόταση στον Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το παιχνίδι με την Γρανάδα είναι σημαντικό, γιατί μπορούμε να είμαστε πρωτοπόροι, αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε. Από τότε που είχαμε αρκετούς βαθμούς διαφορά, το να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για να κατακτήσουμε τη LaLiga είναι κάτι σπουδαίο που έχουμε πετύχει.

Η πορεία μας στα τελευταία 17 παιχνίδια, σχεδόν το ήμισυ του πρωταθλήματος, ήταν 15 νίκες, αυτό είναι κάτι εντυπωσιακό. Και έπρεπε να είναι έτσι, αλλιώς δεν μπορείς να πετύχεις αυτό που έχουμε επιτύχει προσπαθώντας να αγωνιστούμε για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα που θέλει να είναι πρωταθλήτρια θα πρέπει να πάρει τη νίκη σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Βλέπω τους παίκτες μου πολύ δυνατούς διανοητικά. Έχω δει την ομάδα πολύ συγκεντρωμένη, δεν βλέπω ότι πιστεύουν πως η δουλειά έχει ολοκληρωθεί» συμπλήρωσε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κούμαν δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα νέα δημοσιεύματα σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας:

«Δεν με νοιάζει τι λένε. Δεν ξέρω αν είναι η αλήθεια ή ο Λιονέλ θα συνεχίσει μαζί μας. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω ότι πρέπει να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Δεν ανησυχώ, αυτό που έχει σημασία είναι ο αυριανός αγώνας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης