Μολονότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η Μπαρτσελόνα έκαμψε με γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ στο 90′ (1-0) την αντίσταση της Βαγιαδολίδ και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, εννέα αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της LaLiga, με τον Ρόναλντ Κούμαν πάντως να δηλώνει ότι οι ροχιμπλάνκος παραμένουν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε κάτω από τα στάνταρ μας, χάσαμε την μπάλα πολλές φορές. Με την αλλαγή του συστήματος παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και στο τέλος αξίζαμε τη νίκη» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε, αλλά νομίζω ότι το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες επηρέασε την απόδοσή μας. Ο Ντεμπελέ είναι το κλειδί για το παιχνίδι μας, μας επιτρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Eίναι ένας σημαντικός παίκτης. Σήμερα (σ.σ. χθες) το απέδειξε, πηγαίνει πολύ καλά, έχει βελτιωθεί. Το φαβορί για τη La Liga παραμένει η Ατλέτικο, αυτοί είναι οι πρώτοι στην κατάταξη» πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης