H Μπαρτσελόνα παραπαίει και η δεύτερη διαδοχική συντριβή με 3-0 σκορ στους ομίλους του Champions League, αυτή τη φορά από την Μπενφίκα, ήρθε να κάνει ακόμα χειρότερο το κλίμα στους Καταλανούς.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είναι με το ένα… πόδι εκτός «Καμπ Νόου», στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Λισαβόνα στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του, επαναλαμβάνοντας ότι οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο δικό του μέλλον, στην ομάδα αποδείχθηκε… σφίγγα, αρκούμενος να πει ότι δεν αποφασίζει εκείνος γι’ αυτό.

«Σκέφθηκα να αντικαταστήσω τον Πικέ, επειδή είχε ήδη κίτρινη κάρτα και ήταν επικίνδυνο να μείνει στο γήπεδο. Μεταξύ του 30ού και του 60ού λεπτού είδαμε μια ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες αλλά οι παίκτες στην επίθεση δεν τις αξιοποίησαν» σχολίασε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά στο μέλλον μου, δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν ξέρω. Είναι κάτι που δεν είναι στα χέρια μου και δεν θέλω να απαντήσω άλλο σε ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Ήμασταν καλοί μέχρι το 2-0, είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε γκολ, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Είμαστε σε μια ευαίσθητη κατάσταση, χάσαμε σε δύο αγώνες και πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει αυτό που συνέβη στο γήπεδο. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στην αποτελεσματικότητα. Η ομάδα αλλάζει, βαρέθηκα να το επαναλαμβάνω, αλλά είναι πραγματικότητα και πρέπει να γίνει αποδεκτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης