Η Σεβίλλη έκανε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17/4, στο στάδιο «Καρτούχα» της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι επιβλήθηκε με 2-0 της Μπαρτσελόνα και πλέον έχει το «πάνω χέρι» εν όψει της ρεβάνς στο «Νόου Καμπ» στις 3 ή 4 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Κουντέ, για να έρθει ο πρώην παίκτης της «Μπαρτσα», Ιβάν Ράκιτιτς, λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιτελικού και να πετύχει το καθοριστικό τέρμα εις βάρος της πρώην ομάδας του.

 

Στο άλλο ζευγάρι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί την Πέμπτη (11/2) τη Λεβάντε, που συμμετέχει σε ημιτελικό για πρώτη φορά από το 1935 και θέλει να πανηγυρίσει την παρθενική πρόκρισή της σε τελικό. Από την άλλη, οι Βάσκοι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν ένα απίθανο ρεκόρ, καθώς αν περάσουν, θα αγωνιστούν σε δύο τελικούς μέσα σε διάστημα 14 ημερών, αφού στις 3/4 είναι προγραμματισμένος ο τελικός της σεζόν 2019-10 με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας και προκειμένου να μην διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (που τελικά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών…).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ρεβάνς των ημιτελικών θα γίνουν το διήμερο 3-4 Μαρτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης