Ο Αντουάν Γκριεζμάν γλίτωσε την Μπαρτσελόνα από ένα μεγάλο «κάζο»! Μέχρι το 75ο λεπτό οι Καταλανοί βρίσκονταν πίσω στο σκορ από την Ίμπιθα (ομάδα Γ΄ κατηγορίας) με 1-0, ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός με δύο γκολ, το δεύτερο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, απέτρεψε την τεράστια έκπληξη κι έστειλε την ομάδα του στους «16» του Copa del Rey.

Ο Καμπάγιε είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9΄, αλλά με τα δύο τέρματα του Γάλλου επιθετικού η «Μπάρτσα» έφυγε νικήτρια με 2-1 και συνεχίζει στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Αθλέτικ Μπιλμπάο για να περάσει το εμπόδιο της Eltse (La Liga2) με 5-4, καθώς το ματς στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση τελείωσε ισόπαλο, 1-1.

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Γουίλιαμς στο 5΄, αλλά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Φιντέλ.

Η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 της Σαλαμάνκα και πήρε την πρόκριση, ενώ η έκπληξη έγινε στην Τενερίφη, όπου η τοπική ομάδα απέκλεισε την Βαγιαδιολίδ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Σαραγόσα-Μαγιόρκα 3-1

Ουέλβα-Οσασούνα 2-3 (παρ.)

Σεβίλη-Λεβάντε 3-1

Έλτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-5 (πεν.) κ.αγ & παρ. 1-1

Ίμπιθα-Μπαρτσελόνα 1-2

Μπανταλόνα-Γρανάδα 22:00

Τζιρόνα-Βιγιαρεάλ 0-3

Τενερίφη-Βαγιαδολίδ 2-1

Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ 2-0

Λογρονιές-Βαλένθια 0-1

Ουνιονίστας Σαλαμάνκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Έμπρο-Λεγανές 23/1

Μιραντές-Θέλτα 23/1

Μπανταχόθ-Εϊμπάρ 23/1

Λεονέσα-Ατλέτικο Μαδρίτης 23/1

Ράγιο Βαγεκάνο-Μπέτις 23/1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης