Η πρωτοπόρος της LaLiga, Μπαρτσελόνα και πρόσφατα κάτοχος του ισπανικού Super Cup, έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Copa del Rey, μετά την αποψινή της πολύ δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νόου» και συνεχίζει να ελπίζει ότι θα επεκτείνει το ρεκόρ που κατέχει στη διοργάνωση με την κατάκτηση του 32ου τροπαίου.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στους φορμαρισμένους Βάσκους, που προέρχονταν από σερί εννέα νικών (πέντε στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο), αλλά το γκολ του Ντεμπελέ στο 52ο λεπτό τους έβαλε φρένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη σωστή αποβολή του Μέντεθ στο 40΄ (αντιαθλητικό παίξιμο στον Μπουσκέτς), οι φιλοξενούμενοι είχαν νωρίτερα δοκάρι με Πάμπλο Μαρίν (30΄), ενώ μετά το τέρμα του Γάλλου διεθνούς επιθετικού, ο Σόρλοτ έχασε απίστευτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν αστόχησε εξ επαφής (59΄).

Στο 87΄ ο Τερ Στέγκεν διόρθωσε το λάθος του λέγοντας «όχι» στο Ναβάρο, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο γκολκίπερ της «Μπαρτσα» έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ολασαγκάστι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης