Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για το μεγάλο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Σουηδός φορ που έχει περάσει και από τις δύο ομάδες αναφέρθηκε στη δύναμή τους, αλλά και στους Μέσι και Πογκμπά.

«Νομίζω θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αντιπάλους δύο σπουδαίες ομάδες, με μεγάλη ιστορία. Είναι ωραίο να τις βλέπεις και έχουν καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Θα δούμε ποιος θα είναι ο πιο δυνατός», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς για το ματς ενώ αναφέρθηκε στον Μέσι και τον Πογκμπά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προφανώς ο Μέσι κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι που παίζει. Ο Πογκμπά κάνει τη διαφορά στην Γιουνάιτεντ. Θα είναι μία μάχη μεταξύ τους, ακόμη και αν το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ομάδα και όχι ο καθένας ατομικά. Νομίζω αυτοί θα κάνουν την διαφορά».

Τέλος, ο Ιμπραΐμοβιτς θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε όταν φορούσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, μας σέβονταν και χαιρόσουν να παίζεις σε αυτό το σύνολο. Είχες την αίσθηση ότι κυριαρχούσες στο παιχνίδι, ακόμη και αν δεν έπαιζες καλά, επειδή η ομάδα ήταν τόσο δυνατή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης