Ο Βέλγος αμυντικός Τόμας Βερμάελεν, που σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχόλησε πρόσφατα και τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε σήμερα ως ο τέταρτος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που υπέγραψε για τους Ιάπωνες της Βίσελ Κόμπε.

Ο 33χρονος θα συναντήσει τους, Αντρές Ινιέστα, Νταβίντ Βίγια και Σέρχι Σάμπερ στην ομάδα που είναι στην 15η θέση σε 18 συλλόγους της J.League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήρθε η πρόταση ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα ερχόμουν σε αυτή την ομάδα», δήλωσε ο Βερμάελεν. «Νομίζω ότι είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα, αν κοιτάξετε τις μεταγραφές που έχει κάνει στο παρελθόν, με τον Αντρές (Ινιέστα), τον Νταβίντ Βίγια, τον Σέρχι Σάμπερ και τον Λούκας Ποντόλσκι. Τους γνωρίζω πολύ καλά και για μένα αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί θα είναι ευκολότερο να προσαρμοστώ».

Η Κόμπε ανήκει στον Χιρόσι Μικιτάνι, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rakuten, τον κύριο χορηγό στη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Έπαιξα τα τελευταία δύο χρόνια στη Μπαρτσελόνα και έμαθα πολλά εκεί», δήλωσε ο Βερμάελεν. «Νομίζω ότι αυτό είναι που ζητούν από μένα, είναι να φέρω την εμπειρία μου. Θα παίξω όπως έμαθα στη Μπαρτσελόνα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βερμάελεν, ο οποίος έχει 70 συμμετοχές με το Βέλγιο και επίσης έπαιξε για την Άρσεναλ από το 2009-2014, ήταν χωρίς ομάδα από τότε που έφυγε από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Έχοντας πολλούς τραυματισμούς και μπροστά του τον Πικέ, ο Βερμάελεν, έκανε μόνο 34 εμφανίσεις με τους Καταλανούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης