Η Μπαρτσελόνα «μάζεψε» σημαντικά τη «ζημιά» που υπέστη ο προϋπολογισμός της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τη συμφωνία που έκανε με όλα τα επαγγελματικά τμήματά της για περικοπές που φτάνουν τα 20 εκατ. ευρώ το μήνα, ωστόσο στην… άκρη του δρόμου, «βλέπει» και τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Μάλιστα βάσει των ιταλικών και ισπανικών δημοσιευμάτων, ετοιμάζεται να… ξηλωθεί κανονικά, για να κάνει δικό της τον Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, προσφέροντάς του ένα deal με… φουλ «7άρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τονίζεται από Ισπανούς και Ιταλούς ρεπόρτερ, η πρόταση που έχει ήδη καταθέσει η «Μπάρτσα» προς την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού αφορά συμβόλαιο για 7 χρόνια (5 κλειστό και οψιόν για άλλα 2 έτη), που μπορεί να κρατήσει τον Μαρτίνες στο «Καμπ Νου» έως το 2027.

Όσο για τις ετήσιες απολαβές του, υπολογίζονται στα 7 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η πρόταση που του κατέθεσε πριν από ένα μήνα η Ίντερ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του (το «τρέχων» λήγει το 2023), ήταν… μόλις στα 4 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Όλο το τμήμα σκάουτινγκ της Μπαρτσελόνα έχει παρακολουθήσει live τον Μαρτίνες πάνω από 12 φορές την εφετινή σεζόν και, όπως τονίζεται έχει πάρει πλέον το «χρίσμα» από όλους, για να αποτελέσει επί της ουσίας τον… διάδοχο του 33χρονου Λουίς Σουάρες στη «μπλαουγκράνα» φανέλα με το «9».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συμβόλαιο του Μαρτίνες με την Ίντερ υπάρχει buy-out ύψους 111 εκατ. ευρώ, το οποίο ωστόσο έχει ισχύ μόνο μέχρι τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιούλη.

Οι «νερατζούρι» δεν σκοπεύουν να μειώσουν τις αξιώσεις τους, ωστόσο η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει σε μία πιθανή συμφωνία και «έμψυχα» ανταλλάγματα, έχοντας βγάλει στη… βιτρίνα της τους Ράκιτιτς, Βιδάλ, Κοουτίνιο, Σεμέδο και Ντεμπελέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης