Το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» για πάρα πολλές, τοπ ευρωπαϊκές ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, επέλεξε να τον… στείλει στη Γιουβέντους.

Ένα χρόνο μετά ο Ματάις Ντε Λιχτ, έρχεται ξανά στην πρώτη… γραμμή των μεταγραφικών ρεπορτάζ, καθότι δεν «κόλλησε» στη «Μεγάλη Κυρία» και σκέφτεται ήδη τη μεταγραφή. Έτσι, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ξαναμπεί στο… χορό για να κάνει δικό της τον 19χρονο διεθνή Ολλανδό στόπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα βρετανικά και τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Καταλανοί έχουν ήδη κάνει επίσημη κίνηση προς τη «Γιούβε» προσφέροντας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, το ποσό των 74 εκατ. ευρώ.

Όσα δηλαδή ξόδεψε περίπου πριν από ένα καλοκαίρι η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας την τελευταία επταετία, για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ. Η πρώτη απάντηση της Γιουβέντους φέρεται να είναι αρνητική, όμως ο ισπανικός Τύπος επισημαίνει πως οι «μπλαουγκράνα» θα επανέλθει μέσα στον Ιούνιο, με το που ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ.

Παράλληλα, με τις συζητήσεις που θα κάνει με τη Γιουβέντους, για να ολοκληρώσει (και) τη μετακίνηση του Μιραλέμ Πιάνιτς, θα ξαναφέρει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης την περίπτωση του Ντε Λιχτ, προσφέροντας και ανταλλάγματα σε παίκτες, εκτός από χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης