Η Μπαρτσελόνα άρπαξε μέσα από τα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας, τον 16χρονο επιθετικό Λούι Μπάρι, ο οποίος ανήκε στην Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, ομάδα της Championship.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Μπάρι βρισκόταν στη διαδικασία υποβολής σε ιατρικές εξετάσεις από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά οι Καταλανοί κατάφεραν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή να τον πείσουν και να υπογράψει στην ομάδα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός παίκτης, που έκλεισε τα 16 χρόνια του τον περασμένο μήνα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα (μέχρι το 2022) και θα παίξει για την ομάδα κάτω των 19 ετών, ενώ η Γουέστ Μπρομ θα λάβει 235.000 λίρες ως αποζημίωση.

«Ο Μπάρι είναι διεθνής με την αγγλική ομάδα Κ16, για την οποία έχει παίξει σε εννέα αγώνες και σημείωσε επτά τέρματα. Την επόμενη σεζόν θα είναι μέλος της ομάδας Κ19 της Μπάρτσα», ανακοίνωσαν μέσω της ιστοσελίδας τους οι Καταλανοί.

Ο παίκτης εντάσσεται στον αυξανόμενο αριθμό νεαρών Άγγλων παικτών που έχουν μετακομίσει σε ξένους συλλόγους, όπως ο 19χρονος Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν σημείωσε 13 γκολ και είχε 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης