Ο Λουίς Σουάρες τόλμησε -έστω και με καθυστέρηση- μία ιδιαίτερα συναισθηματική εξομολόγηση, καθώς παραδέχθηκε πως έχει εξαπατήσει την οικογένειά του. Τη γυναίκα του Σοφία και τα δύο παιδιά του, την 6χρονη Ντελφίνα και τον 3χρονο Μπέντζαμιν, σχετικά με τη δαγκωνιά που είχε δώσει στον Ιταλό αμυντικό Τζόρτζο Κιελίνι, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός επιθετικός σε συνέντευξή του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό El Transistor παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ότι πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λέγοντας ψέματα, όπως επισημαίνει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Welt».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είπα ψέματα στη γυναίκα μου Σοφία για το δάγκωμα στον Τζόρτζο Κιελίνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014» ομολόγησε ο Σουάρες, επιβεβαιώνοντας κάτι που είχε σχεδόν φανεί σε αργή κίνηση από την τηλεόραση, στο νοκ-άουτ ματς της Ουρουγουάης με την Ιταλία (1-0). Ο Ουρουγουανός παραδέχθηκε σχεδόν απερίφραστα ότι πεισματικά συνέχισε να ισχυρίζεται στην οικογένειά του ότι ήταν αθώος.

Μετά το δάγκωμα στον Κιελίνι, ο Σουάρες τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εννέα αγωνιστικών από διεθνή παιχνίδια και τεσσάρων μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. «Η γυναίκα μου Σοφία μού ζήτησε να της πω για το δάγκωμα και εγώ αρνήθηκα. Ακόμα και τα παιδιά μου». Σίγουρα τους είχε προκαλέσει επίσης έκπληξη το γεγονός ότι ο μπαμπάς μετά τη μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα για 82 εκατομμύρια ευρώ είχαν περάσει τέσσερις μήνες χωρίς προπόνηση ούτε και παιχνίδι.

«Ήταν πολύ οδυνηρό» παραδέχτηκε ο 30χρονος, ο οποίος ήδη γιόρτασε τα 100 γκολ του σε 120 παιχνίδια με τους Καταλανούς, χωρίς όμως να φαίνεται να ξεχνάει τις συχνές ερωτήσεις των παιδιών του, γιατί δεν έπαιζε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό, ειδικά επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος. Είμαι αδύναμος και η οικογένειά μου το ξέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη ούτε η μοναδική «εξαπάτηση» που επιχείρησε ο Λουίς Σουάρες εντός του γηπέδου. Ήδη από τα χρόνια του Άγιαξ είχε καταφέρει μία αγκωνιά στον δεξί ώμο του Μπακάλ, σε μία συνάντηση με την PSV Αϊντχόφεν, ενώ το 2007 είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο στο ημίχρονο κατά του πρώην συμπαίκτη του στον Άγιαξ, Άλμπερτ Λούκε. Το 2013, όταν αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ, είχε επιχειρήσει επίθεση στον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι και τον Δεκέμβριο του 2011 τιμωρήθηκε για ρατσιστικά σχόλια κατά του Πατρίκ Εβρά, τότε, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης