Ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ο Τζενάρο Γκατούζο, την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Αργεντινός σουπερστάρ επισκέπτεται για πρώτη φορά το «Σαν Πάολο», το γήπεδο στο οποίο μεγαλούργησε επί επτά χρόνια ο συμπατριώτης του, Ντιέγκο Μαραντόνα, και ο νυν τεχνικός των «παρτενοπέι» δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του αστέρα των αντιπάλων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ο μεγαλύτερος και ένα παράδειγμα για όλους. Κάνει πράγματα που υπάρχουν μόνο στο… Playstation, πράγματα αδιανόητα. Εδώ και μερικά χρόνια είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών», τόνισε ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Τη σύγκριση του Μέσι με τον Μαραντόνα, πάντως, ο Γκατούζο επέλεξε μία… ντρίμπλα για να την αποφύγει. «Ο Μαραντόνα ήταν ένας θεός του ποδοσφαίρου. Τον έχω δει όμως μόνο σε βίντεο, ποτέ από κοντά. Ξέρω τι πρωταθλητής ήταν και ξέρω ότι έχασα κάτι υπέροχο. Σήμερα, βλέπω τον Μέσι να κάνει πράγματα που έκανε ο Μαραντόνα», δήλωσε ο προπονητής της Νάπολι.

Πιο προσεκτικός στη διατύπωσή του, ο Λορέντζο Ινσίνιε τόνισε ότι «… ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά για εμάς τους Ναπολιτάνους, ο Μαραντόνα είναι τα πάντα και δεν θέλω να τους συγκρίνω. Ο Μαραντόνα είναι… ιερός!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκατούζο δήλωσε επίσης θαυμαστής της δουλειάς του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «… μαζί του ξαναβλέπω μία Μπαρτσελόνα που δεν είχα δει τα τελευταία ενάμιση με δύο χρόνια».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης