Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας αποφάσισε να πάρει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεννόηση με την αστυνομία, πριν από το ντέρμπι, της επόμενης εβδομάδας, με την Μπαρτσελόνα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη φυλάκιση των αυτονομιστών Καταλανών στη Βαρκελώνη.

Η διοίκηση της «βασίλισσας» ανησυχεί για τυχόν επίθεση στην αποστολή της ομάδας και, σύμφωνα με τον Τύπο της Μαδρίτης, τα μέτρα ασφαλείας θα αυξηθούν και θα ισχύσουν από την αναχώρηση της αποστολής από τη Μαδρίτη μέχρι την επιστροφή της από τη Βαρκελώνη, μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 26 του μηνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, έχει σχεδιαστεί και η φύλαξη των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Στο μεταξύ, δεν θα διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου στην Καταλονία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους εννέα αυτονομιστές οι οποίοι φυλακίστηκαν από την ισπανική Δικαιοσύνη.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Καταλανών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναβάλλει όλα τα ματς που ήταν προγραμματισμένα στην περιοχή το Σαββατοκύριακο. Από αυτά εξαιρούνται οι αγώνες της Primera Division. Παράλληλα, κανονικά θα αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας, οι Καταλανοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης