Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να απαντά μέσω των social media στον Ερίκ Αμπιντάλ για τα όσα δήλωσε στην «Sport» και συγκεκριμένα για τις αιχμές που άφησε για παίκτες της ομάδας.

«Αρκετοί παίκτες δεν ήταν χαρούμενοι με τον Βαλβέρδε, δεν δούλευαν αρκετά, ενώ υπήρχε κι ένα θέμα εσωτερικής επικοινωνίας. Η σχέση παικτών – προπονητή ήταν πάντα καλή, αλλά ως πρώην παίκτης υπάρχουν πράγματα που μπορώ να καταλάβω. Είπα στους ανθρώπους της ομάδας αυτά που πίστευα και μετά από αυτό έπρεπε να παρθεί μία απόφαση», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, κάνοντας έξαλλο τον αστέρα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Μέσι με story στο Instagram απάντησε στα όσα ανέφερε ο Αμπιντάλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για το πόστο τους και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τις αποφάσεις τους.

Οι παίκτες είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι συμβαίνει στο γήπεδο και είμαστε οι πρώτοι που καταλαβαίνουμε όταν κάτι δεν πάει καλά.

Οι υπεύθυνοι για το κομμάτι της αθλητικής διεύθυνσης πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και πάνω από όλα να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεων που παίρνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, πιστεύω ότι όταν κάποιος μιλάει για παίκτες, πρέπει να τους ονοματίζει, διαφορετικά τους λερώνει όλους και ταΐζει τον κόσμο με πράγματα που δεν είναι αλήθεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης